ΕΛ | EN
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΦΙΛ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ
GALLERY
TRY IT
MEDIA
FAQ
ΣΧΟΛΙΑ
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψυγείων...επενδύσεις. Μια ελληνική έμπνευση


Η ελληνική εταιρεία ΚΟΣΜΙΔΗΣ βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη Αττικής και δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών από το 1957. 

Το 1994, η εταιρεία προς εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και της ζήτησης από μεγάλες εταιρείες ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων κουζίνας, ξεκίνησε παράλληλα να καλύπτει τα λευκά ψυγεία και πλυντήρια πιάτων με χειροποίητη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα/inox, χωρίς πλαίσια ή βίδες.

Η COSMIDIS Coating από το 2008, παράλληλα με τα inox, για να ικανοποιήσει τη νέα διεθνή τάση στην εσωτερική διακόσμηση για χρωματιστά ψυγεία και συσκευές, ντύνει χειροποίητα και κατά παραγγελία, παλιά και νέα ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια πιάτων και εντοιχιζόμενους φούρνους με φύλλα αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής σε 210 χρώματα.

Με εμπειρία από το 1994 στη χειροποίητη επένδυση λευκών ψυγείων και πάνω από μισό αιώνα επιτυχημένης παρουσίας στο εμπόριο ηλεκτρικών συσκευών, η εταιρεία COSMIDIS Coating  σας εγγυάται προσωπική εξυπηρέτηση, άρτιο αποτέλεσμα και άψογο φινίρισμα στην επένδυση των συσκευών σας.
Επισκευθείτε μας και αφήστε μας να μεταμορφώσουμε το ψυγείο σας στο ψυγείο των ονείρων σας!
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2014

Ισολογισμός 2015