ΕΛ | EN
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΦΙΛ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ
GALLERY
TRY IT
MEDIA
FAQ
ΣΧΟΛΙΑ
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τύπος
Συνεντεύξεις

homeguide.gr 1/8/2010

http://www.homeguide.gr/colored-aluminum-inox-coating-from-cosmidis/

Επενδύσεις ηλεκτρικών συσκευών από την COSMIDIS Coating
 
Αν είστε από αυτούς που έχουν μια παλιά ηλεκτρική συσκευή και είτε δεν μπορείτε να αγοράσετε μια καινούργια είτε απλά δεν θέλετε να την αποχωριστείτε τότε το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Η εταιρία COSMIDIS είναι η μοναδική εταιρεία στο χώρο η οποία σας προσφέρει τη δυνατότητα να ντύσετε την ηλεκτρική σας συσκευή ( είτε είναι κάποιο ψυγείο είτε κάποιο πλυντήριο πιάτων) με ένα άκρως μοναδικό τρόπο! Είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ανανεώσετε τις ηλεκτρικές συσκευές στο χώρο σας φθηνά και εύκολα.
 
Η εταιρεία COSMIDIS αναλαμβάνει να ντύσει τη συσκευή σας με χρωματιστό αλουμίνιο ηλεκτροστατικής βαφής σε 210 χρώματα ή με χαλκό ή με ανοξείδωτο (inox). Αποφύγετε να αγοράσετε μια νέα συσκευή καθώς μπορείτε να κάνετε τη δικιά σας σαν καινούργια “σβήνοντας” τις εξωτερικές φθορές και δίνοντας ένα νέο στιλ στο ψυγείο σας ή στο πλυντήριο πιάτων σας. Επίσης, η εταιρεία COSMIDIS μπορεί να ντύσει και καινούργια ψυγεία/πλυντήρια πιάτων  είτε είναι ήδη στην κατοχή σας είτε όχι και φυσικά σας προσφέρει τη δυνατότητα να προμηθευτείτε από την ίδια ηλεκτρικές συσκευές β’διαλογής σε πολύ οικονομικές τιμές τις οποίες και ντύνει με τον ίδιο τρόπο όπως και μια καινούργια συσκευή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία COSMIDIS και το εξωτερικό ντύσιμο των ηλεκτρικών σας συσκευών απλά πατήστε εδώ και θα μεταφερθείτε αμέσως στο κατάστημα.